Millionærbørnene på Sangers Ø - Ellen Duurloo

Millionærbørnene på Sangers Ø

Millionærbørnene på Sangers Ø

2 1 5 Författare: Ellen Duurloo
E-bok.
De snotforkælede millionærbørn Dick og Maud lever en kedsommelig tilværelse i sus og dus, da en tyfon en dag får deres luksusyacht til at kæntre. Børnene strander på en lille tropeø, hvor de pludselig må lære at klare sig selv uden luksus, service eller så meget som tag over hovedet. Øen viser sig at gemme på mange farer og hemmeligheder, som sætter børnenes mod og forstand på stor prøve.

Bogen er skrevet i og med samtidens sprog og retskrivning.

Ellen Duurloo (1888-1960) var en dansk forfatter og journalist, der var mester i at skildre de dårligst stilledes vilkår på en realistisk og medfølende måde. Under pseudonymerne Grete Lund, Jan Peiter og Margrethe Skovsted har hun skrevet adskillige ungdomsromaner, hvori hun tegner barske, men relevante billeder af virkelighedens til tider grusomme verden.

"Millionærbørnene på Sangers ø" er første del af Ellen Duurloos fortælling om Dick og Maud og fortsættes i "Øens herskere". Begge bøger kan læses uafhængigt af hinanden.
Språk: Danska Kategori: Barn Översättare:

Mer info om e-boken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2017-09-26
ISBN: 9788711476185
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis