Provlyssna
Passionsspil - Nina Bolt

Passionsspil

Passionsspil

0 0 5 Författare: Nina Bolt Uppläsare: Agnete Wahl
Ljudbok.
E-bok.
Under den franske revolution bliver en violin fremstillet af den berømte violinbygger Nicolas Lupot. I 1822 er den kommet til Bremen, hvor en fortvivlet datter af en velhavende klædehandler forsøger at kaste lys over sine uklare følelser via instrumentet. Da vi møder den igen i 1871, er den atter i Paris, hvor der er borgerkrig, og hvor ejeren, en politiker, spiller en vigtig rolle i nedkæmpelsen af Pariserkommunen. Endelig havner violinen på auktion i Hamburg i 1974, hvor den bliver solgt til en samler for næsen af en ung violinistinde, der vil gøre næsten hvad som helst for at komme til at eje den.

For de skiftende ejere bliver violinen en slags alter ego, hvorigennem de kan udtrykke deres lidenskaber og undertrykte følelser.

Nina Bolt er uddannet som cand. mag. i dansk og teatervidenskab. Var derefter ansat en årrække på forskellige forlag som fagbogsredaktør. Fra 1993 til nu har hun arbejdet som forfatter og oversætter både af fiktion og nonfiktion.

"Nina Bolt er en psykologisk detektor, der med stor veneration for musikkens betydning digter historier frem af smalle, uanseelige sprækker og blanke overflader. Hun lodder dybden på tilsyneladende uskyldige krusninger og ser overalt det store i det små." – Jyllands-Posten

"Nina Bolt mikser elegant og ubesværet eksempler på genrer som fagbogs-, skæbne- og kunstnerroman ind i en historisk rammefortælling med meget sikker og rolig hånd. Resultatet er en velskrevet lille perle af en roman." – Bibliotekernes lektørudtalelse

"Den er så graciøst velskrevet, Nina Bolts lille roman, og personerne er så rent tegnet op." – Weekendavisen
Språk: Danska Kategori: Romaner Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2017-11-21
Längd: 5T 11min
ISBN: 9788711922705

Mer info om e-boken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2017-07-26
ISBN: 9788711738719
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis