Jackie på rideferie - Judith Mary Berrisford

Jackie på rideferie

Jackie på rideferie

5.0 1 5 Författare: Judith Mary Berrisford
Finns som e-bok.
Jackie og hendes kusine Babs glæder sig som vanvittige. Hele den lange sommerferie skal de tilbringe på et ponycenter i de walisiske bjerge sammen med deres ponyer Misty og Plet. Men de når dårligt nok at få læsset ponyerne af hestetransporten, før ulykkerne begynder at vælte ind over dem – og over alt og alle i ponycentret. Af en eller anden grund er det hver gang Jackie og Babs, der får skylden. Det er rystende ligegyldigt, hvad de gør, så er det forkert, og snart er den rideferie, de har glædet sig til i flere uger, godt på vej til at ende i den helt store katastrofe!

"Jackie på rideferie" er nummer fire i serien om Jackie.

Judith M. Berrisford er pseudonym for den engelske forfatter Judith Mary Lewis (født 1912). I løbet af sit lange forfatterskab skrev hun en perlerække af børnebøger, blandt andet serien om 14-årige Jackie og hendes hest, som fik stor succes og blev oversat til flere forskellige sprog.

14-årige Jackie er helt vild med heste og ponyer – hun har endda selv en pony ved navn Misty. På rideskolen kommer Jackie og hendes kusine Babs ud for lidt af hvert – tyverier, forsvundne personer og uforklarlige ulykker er blot nogle af de ting, de to piger indimellem står over for. Men hvad kan man da ikke klare, når man sidder trygt på ryggen af Misty?

Der er 16 bøger i den hyggelige og spændende serie om Jackie, som startede i 1958 og sluttede i 1984.
Språk: Danska Kategori: Barn Översättare: Vivi Berendt

Mer info om e-boken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2017-04-13
ISBN: 9788711645048
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar fritt