Jackies pony-sommer - Judith Mary Berrisford

Jackies pony-sommer

Jackies pony-sommer

5.0 1 5 Författare: Judith Mary Berrisford
Finns som e-bok.
"-Tøser! Sagde den ene af drengene. – Der er aldrig andet end brok med dem!

– Ja, gør os en tjeneste og hold jer langt væk fra os! sagde den anden."

Jackie, hendes kusine Babs og deres veninde Pam vil ellers så gerne træne springning sammen med de tre drenge og deres ponyer inde på naboens mark, men drengene vil ikke have dem med. Hver gang pigerne prøver at komme i kontakt med dem, sker der ulykker, og som regel er det Jackie, der kommer galt af sted. Men det allerværste er næsten, at hun og Babs bliver så meget uvenner, som de aldrig nogensinde har været det før!

"Jackies pony-sommer" er nummer syv i serien om Jackie.

Judith M. Berrisford er pseudonym for den engelske forfatter Judith Mary Lewis (født 1912). I løbet af sit lange forfatterskab skrev hun en perlerække af børnebøger, blandt andet serien om 14-årige Jackie og hendes hest, som fik stor succes og blev oversat til flere forskellige sprog.

14-årige Jackie er helt vild med heste og ponyer – hun har endda selv en pony ved navn Misty. På rideskolen kommer Jackie og hendes kusine Babs ud for lidt af hvert – tyverier, forsvundne personer og uforklarlige ulykker er blot nogle af de ting, de to piger indimellem står over for. Men hvad kan man da ikke klare, når man sidder trygt på ryggen af Misty?

Der er 16 bøger i den hyggelige og spændende serie om Jackie, som startede i 1958 og sluttede i 1984.
Språk: Danska Kategori: Barn Översättare: Vivi Berendt

Mer info om e-boken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2017-04-13
ISBN: 9788711650158
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar fritt