Da regnbuen forsvandt - Hjørdis Varmer

Da regnbuen forsvandt

Da regnbuen forsvandt

0 0 5 Författare: Hjørdis Varmer
E-bok.
Marie er kun 17 år, men hendes liv har allerede taget en meget alvorlig drejning. Hun er både blevet gift og fået barn tidligt, men da hendes mand dør, må hun rejse fra landet til København. Det viser sig at være svært at få pengene til at række, og Marie er tvunget til at efterlade sit barn hos en led plejemor. Marie er ulykkelig. Hvordan skal det hele gå?

'Da regnbuen forsvandt' er endnu en velskrevet historisk børnebog fra Hjørdis Varmers hånd. Bogen giver børn og unge et indblik i, hvordan livet var for fattige mennesker i gamle dage i Danmark. Et liv der betød, at man nogle gange var nødt til at tage svære valg, selv om man kun var teenager.

Hjørdis Varmer (f. 1936) er en dansk forfatter og foredragsholder, som debuterede i 1971 med børnebogen "Per og Torben pjækker den". Hun har skrevet over 100 romaner, novellesamlinger og biografier med særligt fokus på historiske børnebøger. Hjørdis Varmer vandt Danmarks Skolebibliotekarers Børnebogspris i 1987, Martin Andersen Nexø Legatet i 1997 og Lise Louise Laura Volst Pris i 2000.
Språk: Danska Kategori: Unga vuxna Översättare:

Mer info om e-boken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2016-12-12
ISBN: 9788711479827
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis