Kampen om U 843 - Erik Nørgaard

Kampen om U 843

Författare: Erik Nørgaard
Format: E-bok

Kampen om U 843

Författare: Erik Nørgaard
Format: E-bok
Danska
3,2
Under og efter 2. verdenskrig bliver der udkæmpet hårde kampe om ubådene og de skatte og våbenlagre, der gemmer sig i dem. Erik Nørgaard fortæller om kampen om U843, der udspiller sig i danske farvande, men som den danske befolkning kender meget lidt til. Kampen er lige så ubarmhjertig, som ubådens indhold er dyrebart. Som så mange andre af Erik Nørgaards bøger er "Kampen om U843" lige så spændende og nervepirrende som selv den bedste kriminalroman...

Den danske journalist og forfatter Erik Nørgaard Lykke (1929-2013) skrev blandt andet for Information og Politiken. Erik Nørgaard vandt flere priser, herunder Cavlingprisen og PH-prisen, for sin undersøgende journalistik, der stillede skarpt på vilkårene for nogle af landets dårligst stillede. Som forfatter udgav Erik Nørgaard over 50 bøger inden for genrerne skønlitteratur, erindringer, faglitteratur, reportage og historie.
Mer info om e-boken:
Utgiven: 2017-07-15
ISBN: 9788711730263

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis