Provlyssna
9. november - Colleen Hoover

9. november

9. november

4,5 232 5 Författare: Colleen Hoover Uppläsare: Tina Kruse Andersen
Ljudbok.
E-bok.
Aftenen inden hun flytter fra Los Angeles til New York for at forfølge sine skuespillerdrømme, møder 18-årige Fallon den jævnaldrende forfatterspire Ben. De forelsker sig ved første blik og tilbringer timerne, inden hun skal rejse, sammen.

Da de skilles, aftaler Fallon og Ben at mødes på den samme dag de næste fem år. Ved hvert møde vokser kærligheden mellem dem, og Fallons begivenhedsrige liv bliver en inspirationskilde for Bens forfatterdrømmen. Men undervejs kommer hverdagen og livet på tværs – på trods af de stærke følelser, de nærer for hinanden.

"9. november" er en rørende og romantisk fortælling om at finde kærligheden og komme overens med de ar, livet giver.

Den amerikanske forfatter Colleen Hoover skriver kærlighedshistorier med masser af sjæl og hjerte, og flere af hendes bøger har ligget på de amerikanske bestsellerlister. Hun har vundet den læserbestemte Goodreads Choice Awards for bedste kærlighedsroman to år i træk, i 2016 for "Det ender med os".

"Hvis du endnu ikke har læst "9. november"... må du smide alt, hvad du har i hænder, og se at komme i gang." – Romantic Times Book Reviews

"Jeg kunne bogstaveligt talt ikke lægge bogen fra mig undervejs... Hvis du er til fortællinger fuld af følelser og drama, er det her lige en bog for dig. En smuk kærlighedshistorie, jeg varmt vil anbefale." – Amazon
Språk: Danska Kategori: Romance Översättare: Natasja Ejersbo Frederiksen

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2017-11-09
Längd: 9T 58min
ISBN: 9788711921760

Mer info om e-boken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2017-11-09
ISBN: 9788711967652
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis