Provlyssna
Vraggods - Abaddons Arv 1 - Sven Damgaard Ørnstrup

Vraggods - Abaddons Arv 1

Vraggods - Abaddons Arv 1

4.16 69 5 Författare: Sven Damgaard Ørnstrup Inläsare: Lars Thiesgaard
Finns som ljudbok.
"Et brag gennemrystede trappen, da en del af loftet brød sammen, og en seng fra et af værelserne ovenpå brasede ned i flammerne i krostuen. Ovenpå! Måske hun stadig kunne komme ud den vej. Hurtigt drejede hun om på hælen og løb op på gangen igen. Røgen lå efterhånden også tykt heroppe, og det var svært at se noget."

En lille landsby i kongedømmet Matinepia bliver plyndret af en flok nådesløse ransmænd, og de tre venner Erik, Odd og Marlen undslipper som de eneste. De står nu midt i en konflikt, hvis omfang de ikke har noget begreb om, for ransmændene er ikke bare usle banditter – de tjener en hersker, der truer hele kongerigets eksistens…

Sven Damgaard Ørnstrup er født i Tokyo, men opvokset det meste af sit liv i Danmark. Han er cand.mag. i Nordisk sprog og Litteratur og Film og TV. Sven Damgaard Ørnstrup har udgivet flere fantasyromaner og -noveller.

"Sven Ørnstrup kan sin fantasy og det er tydeligt, at hans selvopfundne verden trækker på arven og konventionerne fra blandt andet Tolkien. Men Sven Østrup formår også at gøre sin fantasy-verden til sin helt egen." – De danske biblioteker
Språk: Danska Kategori: Fantasy & SciFi Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2017-11-20
Längd: 15T 37M
ISBN: 9788711807965
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar fritt