Jackies steeplechase-eventyr - Judith Mary Berrisford

Jackies steeplechase-eventyr

Jackies steeplechase-eventyr

0.0 0 5 Författare: Judith Mary Berrisford
Finns som e-bok.
Jackies forældre er flyttet til et større hus, og hendes begejstring kender ingen grænser, da hun opdager, at de er nabo til et stutteri med væddeløbsheste. Jackie og hendes kusine Babs overværer et dramatisk uheld under en træningstime. De får skyld for at være årsag til uheldet og dermed forbud mod at vise sig i nærheden af staldene.

Det skal dog vise sig, at deres viden om heste er nyttig, og de får lov til at hjælpe til med at passe de kostbare heste. De bliver involveret i en række ‘uheld‘ – en eller anden prøver at skade den bedste af steeplechaserne. Men hvem kan det være? Og hvorfor?

"Jackies steeplechase-eventyr" er sekstende og sidste bog i serien om Jackie.

Judith M. Berrisford er pseudonym for den engelske forfatter Judith Mary Lewis (født 1912). I løbet af sit lange forfatterskab skrev hun en perlerække af børnebøger, blandt andet serien om 14-årige Jackie og hendes hest, som fik stor succes og blev oversat til flere forskellige sprog.

14-årige Jackie er helt vild med heste og ponyer – hun har endda selv en pony ved navn Misty. På rideskolen kommer Jackie og hendes kusine Babs ud for lidt af hvert – tyverier, forsvundne personer og uforklarlige ulykker er blot nogle af de ting, de to piger indimellem står over for. Men hvad kan man da ikke klare, når man sidder trygt på ryggen af Misty?

Der er 16 bøger i den hyggelige og spændende serie om Jackie, som startede i 1958 og sluttede i 1984.
Språk: Danska Kategori: Barn Översättare: Vivi Berendt

Mer info om e-boken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2017-11-23
ISBN: 9788711645123
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar fritt