Provlyssna
Rudolf Rosvo ja hirveä suku - Roope Lipasti

Rudolf Rosvo ja hirveä suku

Rudolf Rosvo ja hirveä suku

4,44 225 5 Författare: Roope Lipasti Inläsare: Paavo Kerosuo
Finns som ljudbok.
Rudolf Rosvo on pikkuinen poika, joka asuu kahden hirmuisen ryövärin, äitinsä Raisan sekä mumminsa Reginan luona. Rudolf haluaisi käydä koulua, lueskella kirjoja ja leikkiä ystävänsä Mataleenan kanssa, mutta äiti ja mummi vain rosvoilevat. Äiti pelkää, että Rudolfin koulunkäynti pilaisi suvun huonon maineen. Rudolf päättää, että nyt saa suvun rosvoilu loppua. Hän aikoo tehdä Raisasta ja Reginasta kunnon kansalaisia. Mutta miten? Rudolfin yritystä seurataan kahdeksanosaisessa hauskassa ja vauhdikkaassa satuseikkailussa.

Ensimmäisessä osassa tutustutaan Rudolfin perheeseen eli Raisa-äitiin ja Regina-mummiin, joiden paha tapa on lähteä ryöstelemään kaupungille heti kun Rudolf on nukahtanut. Rudolfia sellainen sapettaa niin paljon, että hän keksii nerokkaan suunnitelman. Tarvitaan vain pari pisaraa pimetysflunssaa ja… nojaa, en kerro. Kuuntele itse!
Språk: Finska Kategori: Barn Serie: Rudolf Rosvo: 1 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Storytel Original
Utgiven: 2020-03-18
Längd: 22M
ISBN: 9789179676162
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis