Provlyssna
Klar til kamp - Alt Om Historie

Klar til kamp

Klar til kamp

4,22 121 5 Författare: Alt Om Historie Uppläsare: Morten Rønnelund
Ljudbok.
E-bok.
I 1933 griber Adolf Hitler magten i Tyskland, hvor han har forført befolkningen med gyldne løfter om ro og orden samt en genrejsning af Det Stortyske Rige.

Lige så elegant udnytter han de andre vestmagters angst for konfrontation til uhindret at opruste. Før naboerne aner uråd, rykker tidens mest moderne krigs-maskine over de grænser, der blev fastlagt efter 1. verdenskrig.

Og Hitler står ikke alene. Han allierer sig med Mussolinis fascistiske Italien, Stalins kommunistiske Sovjetunionen og – på den anden side af kloden – militærdiktaturet i Japan, der har samme storhedsdrømme som Tyskland.

Første bind af EN VERDEN I KRIG følger den dramatiske optakt til 2. verdenskrig.

Alt om Historie tager dig med på en halsbrækkende rejse til tidligere tider, så du kan nyde historiens største begivenheder. Følg med tilbage i tiden – tilbage til frontlinjerne af 2. verdenskrig, vikingernes angreb og tilbedelsen af egypterne. Alt om historie er for dem, der vil vide mere om de spændende, dramatiske begivenheder i fortiden.
Språk: Danska Kategori: Historia Serie: Alt om Historie: 1 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: SAGA Egmont
Utgiven: 2020-02-25
Längd: 3T 14min
ISBN: 9788726380934

Mer info om e-boken:

Förlag: SAGA Egmont
Utgiven: 2020-05-21
ISBN: 9788726380927
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis