Provlyssna
Fremmed indtrængen - Inger Gammelgaard Madsen

Fremmed indtrængen

Fremmed indtrængen

4,13 1242 5 Författare: Inger Gammelgaard Madsen Uppläsare: Christine la Cour
Ljudbok.
E-bok.
En snefuld og kold januarnat trænger ukendte mænd ind i en afsidesliggende landejendom ved Trige. Endnu et af de mange hjemmerøverier, der har plaget Østjylland gennem længere tid. Men det ender galt, og Albert Hovgaard findes bestialsk tævet ihjel på køkkengulvet. Roland Benito bliver tilkaldt, men det bliver ikke helt så let en sag som først antaget. Hjemmerøveriet viser sig at være meget mere end et almindeligt hjemmerøveri.

Dagens Nyheder er bukket under i finanskrisen, og journalist, Anne Larsen, er uden arbejde. Hun bliver involveret i en sag om hjemløse, der forsvinder fra gaden på mystisk vis, og da en hjemløs mand findes død foran en beboelse, begynder hun en uhyggelig opklaring på egen hånd, der fører hende tilbage til vikingetiden og en lille flok udbrydere af asatroende. Men kan hun klare det uden Roland Benitos hjælp?

Dette er tredje selvstændige bind om journalisten Anne Larsen og politiassistenten Roland Benito med italienske rødder.
Språk: Danska Kategori: Deckare Serie: Rolando Benito: 3 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2014-04-01
Längd: 10T 32min
ISBN: 9788711334140

Mer info om e-boken:

Förlag: Forlaget Farfalla
Utgiven: 2012-06-05
ISBN: 9788799498154
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis