Manden fra Rangoon - Nick Carter

Manden fra Rangoon

Manden fra Rangoon

5.0 1 5 Författare: Nick Carter
Finns som e-bok.
Der er tilstrækkeligt hardware af høj kaliber stablet op i den regnvåde omegn af Rangoon til at starte en krig … eller en revolution. Sidney Chong sidder med alle kortene på hånden. Han styrer halvdelen af den burmesiske regering ved hjælp af afpresning og har desuden en elite af dræbere til sin rådighed.

Nu skal Nick Carter standse ham, og tiden er ved at løbe ud. Men uden at vide det har N3 en trumf i dette spil, den smukke kloge Jane Camway.

Hun giver ham en lektion, han aldrig vil glemme …

Nick Carter-Killmaster er en samling hårdtslående spionromaner, hvor spændingen er i højsædet. De 261 bøger er skrevet af forskellige forfattere under det fælles pseudonym Nick Carter, som også er navnet på bogens hovedperson, agent N3 for det amerikanske spionbureau, AXE. Nick Carter er lige så dygtig til at jagte forbrydere, som han er til at forføre damer, og bøgerne er sprængfyldt med action.
Språk: Danska Kategori: Spänningsromaner Översättare: Pia Karsbøl

Mer info om e-boken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2017-12-13
ISBN: 9788711896273
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis