Den hvide død - Nick Carter

Den hvide død

Den hvide død

4.0 1 5 Författare: Nick Carter
Finns som e-bok.
Feber. Bevidstløshed. Pludselig død. Det sidste nye inden for biologisk krigsførelse, udtænkt af en fanatisk russisk general, der er fast besluttet på at "rense verden". Agent N3, Nick Carter, bliver tvunget til at samarbejde med KGB i jagten på denne morder i verdensklasse, der har forskanset sig i et uindtagelige fort midt i de øde ismasser i Antarktis.

Vil det lykkes for AXE‘s toptrænede superagent at standse den sindssyge general, der har magt til at dræbe millioner af mennesker fra den ene dag til den anden?

Nick Carter-Killmaster er en samling hårdtslående spionromaner, hvor spændingen er i højsædet. De 261 bøger er skrevet af forskellige forfattere under det fælles pseudonym Nick Carter, som også er navnet på bogens hovedperson, agent N3 for det amerikanske spionbureau, AXE. Nick Carter er lige så dygtig til at jagte forbrydere, som han er til at forføre damer, og bøgerne er sprængfyldt med action.
Språk: Danska Kategori: Spänningsromaner Översättare: Anna Barnard

Mer info om e-boken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2017-12-19
ISBN: 9788711895962
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar fritt