Provlyssna
Hiljaiset huvimajat - Pirjo Tuominen

Hiljaiset huvimajat

Hiljaiset huvimajat

4,03 179 5 Författare: Pirjo Tuominen Inläsare: Kirsti Valve
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Nuoria naisia historiallisten mullistusten pyörteissä.
Eletään vuotta 1904. Tammerkoski on valjastettu teollisuuden käyttöön, ja kaupunkiin virtaa työväestöä ympäri maata. Tampereelle saapuu myös 19-vuotias Maria Manner, joka on juuri jäänyt orvoksi kauppiasvanhempiensa kuoltua veneonnettomuudessa.
Kotikaupungissaan Lappeenrannassa Maria on viettänyt suojattua elämää, nyt hän päätyy Näsijärven rannalle menestyneeseen maakauppakartanoon, jota nuori leski Martta Porras emännöi varmaotteisesti. Portaan tiluksille on majoittunut kesäksi myös uittoporukka, jonka päällikön Ville Ekqvistin on vaikea saada silmiään irti nuoresta, tarmokkaasta emännästä. Samaan aikaan Sofia Friman työskentelee kutojana Finlaysonin tehtaalla. Työ on rankkaa, asunnot ahtaita ja huonokuntoisia, moni työtoveri kuolee ennen aikojaan. Pian Sofia kiinnostuu nousevan työväenyhdistyksen toiminnasta.
Språk: Finska Kategori: Romaner Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Tammi
Utgiven: 2017-05-12
Längd: 14T 39M
ISBN: 9789513197070

Mer info om e-boken:

Förlag: Tammi
Utgiven: 2016-08-04
ISBN: 9789513191160
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis