Den hemmelige bedstefar - Christine Nöstlinger

Den hemmelige bedstefar

Den hemmelige bedstefar

0 0 5 Författare: Christine Nöstlinger
E-bok.
"Den hemmelige bedstefar" er en sjov og varm fortælling om en lille pige, der vokser op under anden verdenskrig. Med sine sjove historier gør hendes usædvanlige bedstefar krigen lidt mere tålelig for sit barnebarn.

Udadtil ligner bedstefar måske nok alle andre gamle mænd. Hans liv går med at fodre fuglene, læse højt for sin kone og han har tit ondt i maven. Men om natten har bedstefar et hemmeligt, spændende liv. Han kører nemlig rundt i byen på en jetmotorcykel, og der er derfor, at han kan have lidt svært ved at komme op om morgenen. Den eneste, der kender til bedstefars hemmelige liv, er hans barnebarn.

Christine Nöstlinger (1936-2018) var en østrigsk forfatter, der skrev mere end 150 børnebøger og opnåede stor international anerkendelse. Med sin evne til at skildre svære emner som ensomhed, handicap og racisme vandt hun flere prestigefyldte priser, blandt andet Astrid Lindgrens Mindepris og H.C. Andersen-medaljen, også kaldet "børnelitteraturens Nobelpris". Mere end 40 af Christine Nöstlingers bøger er oversat til dansk.
Språk: Danska Kategori: Barn Översättare: Mogens Wenzel Andreasen

Mer info om e-boken:

Förlag: SAGA Egmont
Utgiven: 2020-02-21
ISBN: 9788726258844
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis