Provlyssna
He eivät tiedä mitä tekevät - Jussi Valtonen

He eivät tiedä mitä tekevät

He eivät tiedä mitä tekevät

4.19 248 5 Författare: Jussi Valtonen Inläsare: Jukka Pitkänen
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Mitä tapahtuu kun isä tutkii työkseen apinoiden hermosoluja ja pojan elämäntehtävä on puolustaa eläinten oikeuksia? Valtonen tarttuu pelottomasti vaikeisiin aiheisiin ja kutoo niistä kiehtovan verkon.

Alussa on pieni perhe: Joe, Alina ja vastasyntynyt Samuel. Joe on amerikkalainen neurotieteilijä, joka yrittää edetä urallaan uudessa kotimaassaan Suomessa. Alina on puolestaan jättänyt omat opintonsa ja keskittyy hoitamaan Samuelia kotona.

Vuosia myöhemmin Joe elää palkittuna huippututkijana Yhdysvalloissa uuden, onnellisen perheensä ympäröimänä. Toisella mantereella Samuel etsii kiihkeästi omaa paikkaansa. Kun sopiva ideologia ja yhteisö viimein löytyvät, mikään ei voi enää pysäyttää häntä. Isänsä tapaan hän on valmis tekemään vaikeitakin ratkaisuja oikeaksi uskomansa asian takia. Olisitko sinä?

Kirjabloggaajien suursuosikin Jussi Valtosen odotettu uutuus.
Språk: Finska Kategori: Romaner Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Tammi
Utgiven: 2014-12-16
Längd: 25T 55M
ISBN: 9789513184810

Mer info om e-boken:

Förlag: Tammi
Utgiven: 2014-09-22
ISBN: 9789513174651
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar fritt