Provlyssna
My Little Pony - Equestria Girls - Magi overalt - Perdita Finn

My Little Pony - Equestria Girls - Magi overalt

My Little Pony - Equestria Girls - Magi overalt

4,19 32 5 Författare: Perdita Finn Inläsare: Karoline Munksnæs
Ljudbok.
Equestria Girls er tilbage fra en begivenhedsrig lejrtur til Camp Everfree. Men de har ikke tid til at slappe af, for de er nødt til at skaffe penge til at fikse lejren. De knokler hårdt, men tiden er knap, og det er ikke nemt at få indsamlet så mange penge. De tilmelder sig derfor både en dansekonkurrence og hjælper til på et filmset i håb om at skaffe pengene. Men samtidig siver der mere og mere magi ud fra Equestria og ind i menneskeverdenen. Det bekymrer Sunset Shimmer. Og der går ikke lang tid, før det viser sig, at der bestemt også er noget at bekymre sig om ...

Bliv fortryllet af MY LITTLE PONYS fantastiske verden og kom med til det magiske land Equestria med Rainbow Dash, Pinkie Pie, Twilight Sparkle, Fluttershy, Applejack og Rarity. Sammen oplever de seks ponyer mange spændende eventyr! Det handler om ægte venskab, mysterier og masser af fortryllende magi.
© 2019 Hasbro. All Rights Reserved
Språk: Danska Kategori: Barn Serie: My little pony - Equestria girls: 9 Översättare: Heidi Fjelstrup

Mer info om ljudboken:

Förlag: SAGA Egmont
Utgiven: 2020-03-27
Längd: 2T 1min
ISBN: 9788726312553
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis