En dejlig dag - Petrine Willero

En dejlig dag

En dejlig dag

0 0 5 Författare: Petrine Willero
E-bok.
Hver dag oplever vi alle sammen noget. Det kan være sjove, hyggelige, spændende oplevelser – eller noget vi kan være lidt nervøse for.

I denne lille bog møder vi elleve venner, som alle laver noget forskelligt. En af vennerne er på besøg hos mormor og morfar, en er med far på arbejde, og en af vennerne er også en tur hos lægen. Hvad de andre venner laver, kan du se i bogen.

Men du er ikke den eneste, der kigger med. Måske kan du få øje på den lille mus, der er nysgerrig og følger med, når vennerne har en dejlig dag.

En lille bog med elleve små historier om hverdagen, som alle omhandler genkendelige situationer. Historien lægger op til samtale med barnet om de oplevelser, barnet selv har haft.

Velegnet til de yngre børn, fra 2 til 6 år.

Om forfatteren: Petrine Willero (f.1980) er forfatter med hang til grin og gys og alt derimellem. Tegner og illustrator − medlem af bl.a Tegnerforbundet af 1919 med egen lille tegnestue, hvor der bliver tegnet alt fra plakater til bogillustrationer − også for andre forfattere. Hun er mor til to og bosat nord for København.
Språk: Danska Kategori: Barn Översättare:

Mer info om e-boken:

Förlag: Forlaget Mellemgaard
Utgiven: 2020-03-16
ISBN: 9788772189109
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis