Provlyssna
I figentræets skygge - Camilla Davidsson

I figentræets skygge

I figentræets skygge

3,93 170 5 Författare: Camilla Davidsson Uppläsare: Klara Witt
Ljudbok.
E-bok.
Susannes værste mareridt bliver til virkelighed, da hun bliver forladt af sin mand, som har mødt en yngre kvinde. Som 53-årig må hun nu se i øjnene at hun lagde sine æg i den forkerte kurv, da hun som ung valgte at opgive fuldtidsarbejde og hellige sig familien. Nu er begge hendes store døtre, Sofia og Lovisa flyttet hjemmefra og hendes karriere består af en deltidsstilling uden store fremtidsmuligheder. Hendes eksmand er blevet far igen og har hverken tid eller lyst til at tale med hende, og da slet ikke til at hjælpe med at afhænde deres fælles værdier.

Susanne har også for nyligt mistet sin mor, der dog har efterladt hende et charmerende ismejeri i en afkrog på Gotland. Her påtænker hun at sortere de fælles ejendele fra den store villa i Stockholm og samle kræfter efter skilsmissen. Men en større vandskade lægger forhindringer i vejen for at hun kan sælge ismejeriet og hvordan nu med forsikring, økonomi og praktisk håndtering af de mange uvante opgaver? Der er meget Susanne må tage hånd om og nu helt alene.

En dag dukker en vranten men elegant nabo op i gårdspladsen i den tro at Susanne afholder loppemarked. Det har på ingen måde været i Susannes tanker, men naboens vedholdenhed gør at hun må gentænke sin situation og bliver slynget ind i livet igen.

I figentræets skygge kan læses uafhængigt men er en fortsættelse af læsersuccesen Lille toværelses med potentiale. Det er en varm og kærlig fortælling om at rejse sig når man er faldet og om modet til at stå ved sig selv og det man tror på.

Camilla Davidsson har solgt mere end 150.000 bøger i Sverige. I figentræets skygge er hendes 6. roman.
Språk: Danska Kategori: Romance Översättare: Rane Rørdam Knudsen

Mer info om ljudboken:

Förlag: Palatium Books
Utgiven: 2020-03-27
Längd: 8T 30min
ISBN: 9788793834484

Mer info om e-boken:

Förlag: Palatium Books
Utgiven: 2020-02-19
ISBN: 9788772310022
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis