Provlyssna
Britiske seriemordere - Et studie i ondskab. Episode 6 - Harold Shipman - Lone Theils

Britiske seriemordere - Et studie i ondskab. Episode 6 - Harold Shipman

Britiske seriemordere - Et studie i ondskab. Episode 6 - Harold Shipman

4.39 867 5 Författare: Lone Theils Inläsare: Lone Theils
Finns som ljudbok.
Harold Shipman regnes som en af historiens mest travle seriemordere. Han blev dømt for 15 mord, men undersøgelser viser, at han formentlig slog mere end 250 mennesker ihjel. Han var læge og overdoserede ganske enkelt sine patienter (fortrinsvis ældre kvinder) med medicin. Hans yngste offer var en 41-årig mand. En bedemand slog alarm, men politiet undersøgte ikke sagen grundigt nok. Først da en advokat, hvis mor havde lavet et mistænkeligt testamente, gik til politiet, rullede sagen.

Journalist og krimiforfatter Lone Theils har altid været fascineret af true crime og seriemordere. Hvorfor slår folk ihjel igen og igen? Skyldes det ren ondskab? Eller er der andre faktorer på spil? Og hvordan bliver de til sidst afsløret og fanget? Lone Theils har boet og arbejdet som journalist i Storbritannien i 16 år, og i denne podcast ser hun nærmere på nogle af Storbritanniens mest notoriske mordere og prøver at forstå, hvad der skete, og hvad der gør nogle mennesker i stand til at slå ihjel igen og igen. Lone Theils lader sig tit inspirere af virkeligheden i sine krimier, men hun har gang på gang oplevet, at virkeligheden overgår selv den mest uhyggelige fiktion. Det gælder i særlig grad for de uhyggelige mord, der fortælles om i podcasten.
Språk: Danska Kategori: Fakta Serie: Britiske seriemordere - Et studie i ondskab: 6 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Storytel Original
Utgiven: 2020-04-29
Längd: 1T 29M
ISBN: 9789179910648
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis