Provlyssna
Britiske seriemordere - Et studie i ondskab. Episode 5 - Robert Black - Lone Theils

Britiske seriemordere - Et studie i ondskab. Episode 5 - Robert Black

Britiske seriemordere - Et studie i ondskab. Episode 5 - Robert Black

4.45 1051 5 Författare: Lone Theils Inläsare: Lone Theils
Finns som ljudbok.
Seriemorderen Robert Black hærgede i Skotland, hvor han bortførte og seksuelt mishandlede flere små piger, inden han slog dem ihjel. Han nåede at dræbe tre piger i alderen 4-11 år, men ved den efterfølgende retssag kom det frem, at han havde overfaldet langt flere. Politiet stod længe på bar bund på trods af en omfattende menneskejagt. Først da en genbo overværede en kidnapning, blev Black endelig pågrebet.

Journalist og krimiforfatter Lone Theils har altid været fascineret af true crime og seriemordere. Hvorfor slår folk ihjel igen og igen? Skyldes det ren ondskab? Eller er der andre faktorer på spil? Og hvordan bliver de til sidst afsløret og fanget? Lone Theils har boet og arbejdet som journalist i Storbritannien i 16 år, og i denne podcast ser hun nærmere på nogle af Storbritanniens mest notoriske mordere og prøver at forstå, hvad der skete, og hvad der gør nogle mennesker i stand til at slå ihjel igen og igen. Lone Theils lader sig tit inspirere af virkeligheden i sine krimier, men hun har gang på gang oplevet, at virkeligheden overgår selv den mest uhyggelige fiktion. Det gælder i særlig grad for de uhyggelige mord, der fortælles om i podcasten.
Språk: Danska Kategori: Fakta Serie: Britiske seriemordere - Et studie i ondskab: 5 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Storytel Original
Utgiven: 2020-04-22
Längd: 1T 12M
ISBN: 9789179910631
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis