Provlyssna
Britiske seriemordere - Et studie i ondskab. Episode 3 - Peter Sutcliffe, The Yorkshire Ripper - Lone Theils

Britiske seriemordere - Et studie i ondskab. Episode 3 - Peter Sutcliffe, The Yorkshire Ripper

Britiske seriemordere - Et studie i ondskab. Episode 3 - Peter Sutcliffe, The Yorkshire Ripper

4.36 1123 5 Författare: Lone Theils Inläsare: Lone Theils
Finns som ljudbok.
Seriemorderen Peter Sutcliffe er blevet kaldt The Yorkshire Ripper, fordi han brutalt angreb i alt 20 kvinder. Kun syv af dem slap fra det med livet i behold. Peter Sutcliffe legede kispus med politiet i flere år, inden han blev stoppet med falske nummerplader på bilen og efter to dages forhør pludselig tilstod, at han var den frygtede seriemorder.

Journalist og krimiforfatter Lone Theils har altid været fascineret af true crime og seriemordere. Hvorfor slår folk ihjel igen og igen? Skyldes det ren ondskab? Eller er der andre faktorer på spil? Og hvordan bliver de til sidst afsløret og fanget? Lone Theils har boet og arbejdet som journalist i Storbritannien i 16 år, og i denne podcast ser hun nærmere på nogle af Storbritanniens mest notoriske mordere og prøver at forstå, hvad der skete, og hvad der gør nogle mennesker i stand til at slå ihjel igen og igen. Lone Theils lader sig tit inspirere af virkeligheden i sine krimier, men hun har gang på gang oplevet, at virkeligheden overgår selv den mest uhyggelige fiktion. Det gælder i særlig grad for de uhyggelige mord, der fortælles om i podcasten.
Språk: Danska Kategori: Fakta Serie: Britiske seriemordere - Et studie i ondskab: 3 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Storytel Original
Utgiven: 2020-04-08
Längd: 1T 23M
ISBN: 9789179910617
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis