Provlyssna
De magiske møgunger (3) - Den tredje historie - Neil Patrick Harris

De magiske møgunger (3) - Den tredje historie

De magiske møgunger (3) - Den tredje historie

4,64 28 5 Författare: Neil Patrick Harris Inläsare: Peter Jorde
Ljudbok.
Theo Stein-Meyer elsker at være en del af De Magiske Møgunger. Bevæbnet med violin, evnen til at få ting til at svæve og gode manerer, er han en vigtig brik. Men da pigen Emily begynder at hænge ud med dem, er der pludselig en, der forstår Theos splittelse mellem musik og magi – mellem venner og familie.
Samtidig ankommer en berømt bugtaler til Kildevæld, og Møgungerne er sikre på, at han har skumle planer. Men deres mentor hr. Vernon er ude af byen, og der er en anspændt stemning i gruppen. Kan De Magisk Møgunger alligevel finde sammen og stoppe endnu et medlem af den nederdrægtige Smaragdklub?

De magiske møgunger er en ny serie af den prisvindende skuespiller Neil Patrick Harris. Bogen egner sig særlig godt til børn og barnlige sjæle i alderen 7 og byder på en skæppeskøn blanding af humor, spænding og magi. Og så er det ikke mindst en varm fortælling om venskab og om at turde være sig selv.

Neil Patrick Harris er en anerkendt skuespiller, producer, instruktør, tryllekunstner og forfatter. Han har blandt andet medvirket i hitserien "How I Met Your Mother."
Harris var formand for The Academy of Magical Arts fra 2011 til 2014. Han bor i Harlem, New York i USA med sin mand, David, deres tvillinger, Gideon og Harper, og to fjollede hunde ved navn Watson og Gidget. "De magiske møgunger" er hans første børnebog.
Språk: Danska Kategori: Barn Serie: De magiske møgunger: 3 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Carlsen
Utgiven: 2020-04-28
Längd: 5T 43min
ISBN: 9788726457742
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis