Provlyssna
Mistas kniv - Frank Birkebæk

Mistas kniv

Mistas kniv

0 0 5 Författare: Frank Birkebæk Uppläsare: Sonja Bjørn Bentzen
Ljudbok.
E-bok.
Vikingelandsbyens høvding Bjørn er død, og han har taget sin gamle træl Mista med sig på rejsen til Valhal. Torkel arver vennen Mistas bedste egendel, en fornem kniv, som dog viser sig at give Torkel en del problemer. For først bliver kniven stjålet af en omrejsende håndværker, som Torkel kommer i slagsmål med. Siden stjæler Torkel og Ulf kniven tilbage fra håndværkeren under stor tumult, og manden er til sidst så medtaget af stridighederne, at drengene tror, de er kommet til at slå ham ihjel. Derfor beslutter de sig for at rejse fra byen i en periode og holde lav profil, men måske er skaden slet ikke så slem endda.

Bogserien om vikingedrengen Torkel består af tre bind, der henvender sig til læsere på 10-12 år.

Frank Birkebæk (f. 1945) er historiker og forfatter. I 1979 blev han udnævnt til direktør for Roskilde Museum, og her blev han, til han i 2017 gik på pension. Birkebæk har desuden været formand for Statens Museumsnævn og været med til at stifte Museet for Samtidskunst i Roskilde. Han har både skrevet historiske fagbøger og flere børnebøger – blandt andet serien om vikingedrengen Torkel.
Språk: Danska Kategori: Barn Serie: Torkel: 2 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2020-03-18
Längd: 2T 7min
ISBN: 9788726234213

Mer info om e-boken:

Förlag: SAGA Egmont
Utgiven: 2020-02-21
ISBN: 9788726234169
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis