Provlyssna
Så længe jeg lever - Henrik Vesterberg,Frank Toft-Nielsen

Så længe jeg lever

Så længe jeg lever

4.05 66 5 Författare: Henrik Vesterberg,Frank Toft-Nielsen Inläsare: Carsten Warming
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
John Mogensens sange har i snart 40 år været indbegrebet af dansk folkelighed. Alle i Danmark – fra bodegaerne til cafeerne, fra skurvognen til højskolen – elsker dem. John Mogensens eget liv blev kort, men hans sange vil leve for evigt.

Så længe jeg lever fortæller historien om en kompliceret og følsom kunstner. Fra opvæksten i et arbejderhjem på Amager, en turbulent ungdom med mange skiftende jobs til de succesrige år som leder af 1950’ernes mest populære popgruppe, Four Jacks. Inden sologennembruddet som Dansktoppens ukronede konge i 1970’erne, levede John Mogensen i mange år langt fra rampelyset, glemt og ruineret. Det var med de brogede erfaringer, han stillede sig på de svage, de skæve og de glemtes side i sine iørefaldende sange.

John Mogensen kæmpede livet igennem med indre dæmoner, følelsen af utilstrækkelighed og ubønhørligt høje krav til sig selv og sin kunst. Med Henrik Vesterbergs portræt kommer vi for første gang ind på livet af den folkekære kunstner.
Språk: Danska Kategori: Tonår & Nästan vuxen Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2019-03-01
Längd: 5T 27M
ISBN: 9788772004853

Mer info om e-boken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2014-03-12
ISBN: 9788771377668
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar fritt