Provlyssna
Til te hos Taleban - Simi Jan

Til te hos Taleban

Til te hos Taleban

4,26 179 5 Författare: Simi Jan Uppläsare: Stine Brandt Lilliecrona
Ljudbok.
E-bok.
”En kvindes plads er enten i hendes hjem eller i hendes grav.” – sagde en ældre afghansk mand smilende til Simi Jan i Afghanistan.

I næsten fem år boede korrespondent Simi Jan i verdens farligste lande Pakistan og Afghanistan. Det blev ikke alene en intens kærlighedsaffære med de to nationer, men også en personlig dannelsesrejse, hvor hun fik fuldendt sin egen snørklede historie midt i krigen.

Hun mødte hævntørstige talebankrigere og sexede fotomodeller. Fik tilbudt ægteskab af en grønøjet mullah, der ville have hende som kone nummer to. Og var til overdådige fester med den pakistanske overklasse. Hun var hjemme hos en mor, der er parat til at miste sin søn i hellig krig, og drak te med ”Talebans Godfather”, der trænede hellige krigere i de afghanske bjerge i 1980´erne.

Dette er Simi Jans stærkt personlige beretning om hvordan kampen mod terror påvirkede og forandrede de to lande i de skelsættende år hun boede der. Og om at møde grænseløs gæstfrihed fra mennesker, der lever midt i den virkelighed.
Språk: Danska Kategori: Biografier Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2018-01-26
Längd: 9T 30min
ISBN: 9788772003733

Mer info om e-boken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2012-10-25
ISBN: 9788771371482
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis