Ruben ja kadonneet karaatit - Netta Walldén

Ruben ja kadonneet karaatit

Ruben ja kadonneet karaatit

3.83 6 5 Författare: Netta Walldén
Finns som e-bok.
Kolmekymmentä vuotta, nolla ratkaistua tapausta!

Palkitun mysteerisarjan neljäs osa on hulvaton timanttiralli, jonka kyydissä saa ulvoa naurusta ja jännityksestä.

Kun timanttivaras Vili Pii saa vihiä Saarnilaakson pikkukaupungin tehottomista poliisivoimista, on hänen seuraavan iskunsa kohde selvä. Pahaksi onnekseen Vili Pii ei tiedä, että kaupungissa asuu myös nenänsä joka rikokseen tunkeva Ruben...Käynnistyy tapahtumien ketju, joka on pullollaan kimurantteja juonenkäänteitä, omistajaansa vaihtavia jalokiviä ja hervotonta tilannekomiikkaa. Vauhdikkaassa ajojahdissa hyörivät tietysti toistaitoiset poliisivoimat, nokkela Ruben sekä tapahtumat salaperäisesti yhteen sitova rouva Mallamud.Missä olivat timantit? Tässä takapajuisessa Saarnilaakson kaupungissa yhä, se oli selvä, mutta kenen hallussa?

Netta Walldénin (s. 1973) edellinen romaani Ruben ja ratikkaralli sai Anni Polva palkinnon (2013), joka jaetaan parhaalle lasten tai nuorten sarjakirjalle. Sarjan avausosa Ruben ja rouva Mallamudin tapaus oli Lasten LukuVarkaus palkintoehdokkaana (2012).

Rubenin oivaltavasta ja humoristisesta kuvituksesta vastaa Laura Valojärvi (s. 1981).
Språk: Finska Kategori: Barn Serie: Ruben: 1 Översättare:

Mer info om e-boken:

Förlag: WSOY
Utgiven: 2015-01-14
ISBN: 9789510411100
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar fritt