Ninka interviewer Aldous Huxley - Anne Wolden-Ræthinge

Ninka interviewer Aldous Huxley

Ninka interviewer Aldous Huxley

0 0 5 Författare: Anne Wolden-Ræthinge
E-bok.
"- At leve som ukendt geni må være som at ligge begravet under sin egen gravsten.

Huset er vejens sidste, en slags verdens ende, hvor man fra kanten af klippen har udsigt ned over dalen og Los Angeles. Dørklokken klinger blidt og melodisk og fremmaner i hurtig rækkefølge først en husbestyrerinden, siden Aldous Huxley."

Ninka interviewer den verdensberømte, engelske forfatter Aldous Huxley i hans hjem i det sagnomspundne Los Angeles i Californien, USA.

Ninka var i mange år kendt og elsket for sine personlige og dybegående portrætter af nogle af det 20. århundredes største, danske kulturpersonligheder.

Anne Wolden-Ræthinge, også kendt som Ninka (1929-2016) var en dansk journalist og forfatter, der blandt andet udmærkede sig ved sine dybdegående portrætter og interviews af alt fra revykonger til royale, skuespillere til erhvervsfolk. I 1974 vandt Ninka den hæderkronede Cavlingpris for sine mange interviews.
Språk: Danska Kategori: Biografier Serie: Ninka interviews: 31 Översättare:

Mer info om e-boken:

Förlag: SAGA Egmont
Utgiven: 2020-04-10
ISBN: 9788726195958
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis