Provlyssna
Mig - og fyrene - Lena Eilstrup

Mig - og fyrene

Mig - og fyrene

0.0 0 5 Författare: Lena Eilstrup Inläsare: Stine Prætorius
Finns som ljudbok.
Om ”MIG - og fyrene”


MIG - og fyrene er e-mails - breve, som en teenager skriver til vennerne på sin computer gennem et år.

MIG jager den helt rigtige fyr på Internettet og blander sig i snakken på chat-siderne. Men det er ikke så let at få den rigtige date på Nettet - og slet ikke, når ens forældre, venner, chat-venner, gamle kærester og mormor blander sig.

Efter en forrygende vinterferie rejser MIG ud i verden som Globetrotter og oplever med rygsæk, hvor svært det er at finde Fyren, og hvordan tilværelsen er helt anderledes i de fattige lande.

MIG - og fyrene er en afslørende og humoristisk roman for både teenagere og deres forældre om en pige, der bevæger sig fra Internettets cyberspace ud i den virkelige verden - og finder lidt mere af sig selv.

MIG - og fyrene er en selvstændig fortsættelse af dagbogsromanerne MIG - en pige og MIG - bli?r kvinde,der begge er udkommet som lydbog. For dem har Lena Eilstrup fået den østrigske børnebogspris og Danmarks Skolebiblioteksforenings Forfatterpris.

Rækkefølge i MIG’s dagbog

Mig - 365 dage i et pigeliv (1)

Mig - bli´r kvinde (2)

Mig - og fyrene (3)

” MIG - og fyrene” er indlæst som lydbog af Stine Prætorius
Språk: Danska Kategori: Tonår & Nästan vuxen Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lytteratur
Utgiven: 2018-02-01
Längd: 7T 45M
ISBN: 9788771898279
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar fritt