Kurt Danners bedrifter: Rajahens diamanter - Peter Anker

Kurt Danners bedrifter: Rajahens diamanter

Kurt Danners bedrifter: Rajahens diamanter

0.0 0 5 Författare: Peter Anker
Finns som e-bok.
Kurt Danner er blevet hyret til en arkæologisk ekspedition i Sydamerika, men personligt tror han ikke meget på historierne om Eldorado, som så mange mennesker har slidt sig ihjel for at finde, Det, han interesserer sig for, er tanken om, at der gemt i Sydamerikas urskov findes et kultiveret folk, som aldrig har været i kontakt med omverdenen. Men nogle af de andre ekspeditionsdeltagere håber på noget ganske andet …

NB! Serien "Kurt Danners bedrifter" er udgivet i 1940‘erne og skal ses i denne historiske kontekst. Værkets persontegning og sprogbrug er ikke udtryk for forlagets holdninger. Værket er udgivet som et historisk dokument, der beskriver sin samtids menneskeopfattelse.

Peter Anker er pseudonym for den danske forfatter Niels Meyn (1891-1957), som skrev et hav af børnebøger og krimier under flere forskellige pseudonymer, heriblandt Arne Klint og Ellinor Bell. Niels Meyn debuterede i 1904 med "Den stjålne undervandsbåd" og nåede at udgive hele 226 værker inden sin død i 1957.

Kurt Danner er en eventyrlysten dansker med begge ben plantet solidt på jorden. Sammen med sin makker, Bill, rejser han verden tynd, og hvor end han kommer hen, viser der sig at være gåder at løse, damer at redde eller forbrydelser at opklare.
Språk: Danska Kategori: Klassiker Serie: Kurt Danners bedrifter: 25 Översättare:

Mer info om e-boken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2018-02-09
ISBN: 9788711632420
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar fritt