Provlyssna
My Little Pony - Equestria Girls - Det magiske spejl - G.M. Berrow

My Little Pony - Equestria Girls - Det magiske spejl

My Little Pony - Equestria Girls - Det magiske spejl

5 12 5 Författare: G.M. Berrow Uppläsare: Karoline Munksnæs
Ljudbok.
E-bok.
Venskabsprinsessen Twilight Sparkle rejser til Krystalslottet for at deltage i sit allerførste prinsessetopmøde. Men hendes krone bliver stjålet, og både den og tyven forsvinder ind gennem en magisk portal til en helt anden dimension. Twilight er nødt til at rejse gennem portalen for at få sin krone tilbage, for et af Harmoniens Elementer sidder i den. Men den anden verden er helt anderledes, end Twilight nogensinde kunne have forestillet sig. Også selv om en del af de fremmede skabninger minder om hendes gode venner hjemme fra Equestria. Kan Twilight Sparkle klare sig i den anden verden? Og få sin krone tilbage, inden portalen lukker? Det er ikke en nem mission. Særligt ikke når tyven har et mørkt hjerte ...

Bliv fortryllet af MY LITTLE PONYS fantastiske verden og kom med til det magiske land Equestria med Rainbow Dash, Pinkie Pie, Twilight Sparkle, Fluttershy, Applejack og Rarity. Sammen oplever de seks ponyer mange spændende eventyr! Det handler om ægte venskab, mysterier og masser af fortryllende magi.
© 2019 Hasbro. All Rights Reserved
Språk: Danska Kategori: Barn Översättare: Heidi F. Hansen

Mer info om ljudboken:

Förlag: SAGA Egmont
Utgiven: 2020-03-24
Längd: 2T 42min
ISBN: 9788726312560

Mer info om e-boken:

Förlag: SAGA Egmont
Utgiven: 2020-05-29
ISBN: 9788726315578
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis