Romerne - Antikkens supermagt - Alt Om Historie

Romerne - Antikkens supermagt

Författare: Alt Om Historie
Inläsare: Niels Vedersø
Format: Finns som ljudbok & Finns som e-bok
Prova Storytel

Romerne - Antikkens supermagt

Författare: Alt Om Historie
Inläsare: Niels Vedersø
Format: Finns som ljudbok & Finns som e-bok
3T 47min
Danska
4,05
Efter seks års krig mod de galliske stammer kunne Julius Cæsar i 52 f.Kr. med tilfredshed konstatere, at endnu en af Romerrigets fjender var knægtet. Næsten en million gallere endte som slaver, og Gallien blev gjort til blot endnu en provins i det voksende romerske imperium. Snart strømmede tonsvis af gallisk korn og umådelige skatteindtægter mod hovedstaden, hvis indbyggere nød godt af de lukrative goder fra provinserne. Alt var forandret, siden forbrydere på flugt havde grundlagt Rom næsten fem århundreder tidligere. Den lille by på de syv høje havde med uimodståelig militærmagt og politisk snilde vokset sig stor, og den romerske republik kom til at herske over et rige, der strakte sig hele vejen rundt om Middelhavet. Julius Cæsar skulle få år senere blive brutalt myrdet i senatet og den direkte årsag til oprettelsen af kejserdømmet, hvor gale herskere og magthungrende hærførere med tiden sled antikkens supermagt op indefra.

Alt om Historie tager dig med på en halsbrækkende rejse til tidligere tider, så du kan nyde historiens største begivenheder. Følg med tilbage i tiden – tilbage til frontlinjerne af 2. verdenskrig, vikingernes angreb og tilbedelsen af egypterne. Alt om historie er for dem, der vil vide mere om de spændende, dramatiske begivenheder i fortiden.
Mer info om ljudboken:
Förlag: SAGA Egmont
Utgiven: 2020-04-20
ISBN: 9788726381191
Mer info om e-boken:
Förlag: SAGA Egmont
Utgiven: 2020-06-03
ISBN: 9788726380668
3T 47min
Danska
4,05
Kategori: Historia

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis