Provlyssna
De døde og de ufødte - Jakob Melander

De døde og de ufødte

De døde og de ufødte

4.04 813 5 Författare: Jakob Melander Inläsare: Peter Carstens
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
En regnfuld søndag aften i februar henrettes to mænd med maskinpistol i en bil på Slotsholmen i København. Drabsvåbnet leder efterforskningen og politiassistent Lars Winkler mod rockermiljøet.

Journalisten Louise er rejst til Vietnam for at opspore sin biologiske mor. Her hører hun om et dansk firma med patent på en ny – og ikke helt uskadelig – rissort. Da Louise vender hjem til Danmark, har der været indbrud i hendes lejlighed. Nogen er efter hende.

Opklaringen af dobbeltdrabet på Slotsholmen står i stampe, og politiet retter opmærksomheden mod ofrenes fortid. Er der en sammenhæng mellem et uopklaret drab fra 1980’erne og nutidens makabre sag?

Lars Winkler forsøger at nå til bunds i en sump af pengebegær og organiseret kriminalitet, der har tråde til Vietnamkrigen, et afvænningscenter for narkomaner og samfundets øverste politiske lag.

DE DØDE OG DE UFØDTE er femte bind i serien om politiassistent Lars Winkler: enspænder, far og indehaver af en imponerende pladesamling.
Språk: Danska Kategori: Deckare Serie: Lars Winkler: 5 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2018-03-09
Längd: 11T 35M
ISBN: 9788772005140

Mer info om e-boken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2018-03-09
ISBN: 9788772004747
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis