Provlyssna
Mit navn er Viktor - Marianne Monteau

Mit navn er Viktor

Mit navn er Viktor

4.2 655 5 Författare: Marianne Monteau Inläsare: Peter Carstens
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
EN SEN AFTEN I NOVEMBER bliver Bernt Thaulow, en kendt byggematador, skuddræbt på klos hold på sin egen terrasse. I liebhavervillaen på Frederiksberg bliver der stjålet sølvtøj og en mobiltelefon, men er det et tyveri, der er gået helt galt, eller ligger der andre motiver bag mordet? Politiassistent Lucy Kiehl er udlånt til Københavns Politi. Hun var så småt på vej tilbage til Aarhus, men bliver hurtigt involveret i skuddrabet og i byggematadorens komplicerede familieforhold. Forhold, som gemmer på flere hemmeligheder og sorger, end man umiddelbart skulle tro. Lucy og hendes kolleger må arbejde i døgndrift for at løse mysteriet om mordet på den magtfulde mand, mens glansbilledet af den ellers så vellidte familie krakelerer. For hvem var egentlig Bernt Thaulows venner? Hvem var hans fjender? Og kan man regne med, at morderen ikke slår til igen?

MIT NAVN ER VIKTOR er tredje bind i Marianne Monteaus krimiserie om politiassistent Lucy Kiehl. Det er en bog om håb og sorg, om drømme, der brister, og om det, der betyder allermest, når livet står på spil, nemlig familien.
Språk: Danska Kategori: Deckare Serie: Lucy Kiehl: 3 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Storyside
Utgiven: 2020-05-01
Längd: 11T 34M
ISBN: 9789179097707

Mer info om e-boken:

Förlag: Grønningen 1
Utgiven: 2020-03-13
ISBN: 9788793825772
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis