Krigen i Norden - Alt Om Historie

Krigen i Norden

Författare: Alt Om Historie
Inläsare: Morten Rønnelund
Format: Finns som ljudbok & Finns som e-bok
Prova Storytel

Krigen i Norden

Författare: Alt Om Historie
Inläsare: Morten Rønnelund
Format: Finns som ljudbok & Finns som e-bok
2T 36min
Danska
4,27
Da Hitler sætter ild til Europa i 1939, håber alle de nordiske lande at holde sig ude af konflikten. Men allerede tre måneder senere angriber Den Røde Hær Finland og tvinger landet ud i en overlevelseskamp. I foråret 1940 ruller tunge tyske divisioner op gennem Danmark og Norge, og heller ikke Sverige går fri. Hitlers krav om fri passage gennem landet til tyske tropper sætter svensk diplomati skakmat. Overalt i Norden vokser modstanden. Norske frihedskæmpere smugler agenter ind fra England, danske sabotører gennemfører besættelsens største bombesprængning, og finske soldater går til modangreb. Del 13 af EN VERDEN I KRIG følger de dramatiske år i Danmark, Norge, Sverige og Finland under verdenskrigen.

Alt om Historie tager dig med på en halsbrækkende rejse til tidligere tider, så du kan nyde historiens største begivenheder. Følg med tilbage i tiden – tilbage til frontlinjerne af 2. verdenskrig, vikingernes angreb og tilbedelsen af egypterne. Alt om historie er for dem, der vil vide mere om de spændende, dramatiske begivenheder i fortiden.
Mer info om ljudboken:
Förlag: SAGA Egmont
Utgiven: 2020-05-07
ISBN: 9788726381054
Mer info om e-boken:
Förlag: SAGA Egmont
Utgiven: 2020-06-03
ISBN: 9788726380804
2T 36min
Danska
4,27
Kategori: Historia

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis