Provlyssna
Et system så storslået at det blænder - Amanda Svensson

Et system så storslået at det blænder

Et system så storslået at det blænder

3,42 79 5 Författare: Amanda Svensson Uppläsare: Maria Stokholm
Ljudbok.
E-bok.
Først kom Sebastian, derefter kom Clara, derefter kom Matilda. Derefter kom tumulten, da en far lettede sit hjerte, og en andens gik i stå. Den nat blev der ikke blot født trillinger på hospitalet i Lund, men også hemmeligheder nok til en kvart livstid.

Femogtyve år senere: En ung kvinde hænger sig i en dørkarm. En
mor møder djævelen i en kolonihave i Lund. Sebastian rejser til ­London, Clara til Påskeøen og Matilda til Västerbotten. Derefter bliver alting pludselig meget kompliceret.

Et system så storslået at det blænder er en stor og labyrintisk for­tælling. En familiehistorie, en parforholdshistorie, en samfunds­satire, filosofisk og videnskabelig, klog og ligetil, sjov og voldsom, sørgelig og opløftende.

Amanda Svensson er for Et system så storslået at det blænder blevet tildelt både P.O. Enquist-prisen og Svenska Dagbladets Litteraturpris:

“For en bred, vidt forgrenet og lærd historie, som til trods for tunge temaer som klimaforandringer, neurologi og komplicerede familieforhold, løber frit over siderne og ikke sjældent får læseren til at trække på smilebåndet. SvDs Litteraturpris 2019 går til en opfindsom stilist, der har skrevet sin mest ambitiøse roman til dato.”
- Juryen bag Svenska Dagbladets litteraturpris
Språk: Danska Kategori: Romaner Översättare: Mich Vraa

Mer info om ljudboken:

Förlag: Modtryk
Utgiven: 2020-05-15
Längd: 18T 3min
ISBN: 9788770073240

Mer info om e-boken:

Förlag: Modtryk
Utgiven: 2020-05-15
ISBN: 9788770073745
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis