Sort nat

0 0 5 Författare: John Marsden
Finns som e-bok.
Ellie og vennerne holder sig skjult i bjergkløften Hell, hvor de har svært ved at holde modet oppe. Deres land og deres hjem er blevet invaderet og besat af en fremmed krigsmagt, og deres familiers liv er i fjendens hænder. Men de unge nægter at overgive sig, og snart er de i gang med at planlægge en ny sabotageaktion.

"I morgen da krigen brød ud" er en dystopisk serie på syv bind om en lille gruppe teenagere, der kæmper mod de fremmede soldater, der har invaderet og besat området omkring deres hjemby, Wirrawee i Australien.

John Marsden (f. 1950) er forfatter og skoleleder. Som barn elskede han at forsvinde ind i forskellige magiske verdener, når han læste, og han vidste allerede fra en tidlig alder, at han ville være forfatter. I 2006 grundlagde han den populære Candlebark School lidt nord for Melbourne i Australien.
Språk: Danska Kategori: Tonår & Nästan vuxen Översättare: Arne Herløv Petersen

Mer info om e-boken:

Förlag: SAGA Egmont
Utgiven: 2020-04-10
ISBN: 9788726261172
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis