Provlyssna
Hendes hjertes ridder - Barbara Cartland

Hendes hjertes ridder

Hendes hjertes ridder

3,66 83 5 Författare: Barbara Cartland Inläsare: Marian Friborg
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Fra det første øjeblik Natalia Graytroke ser Lord Ranulf Colwall, er hun klar over, at her er en mand, hun kan elske oprigtigt. Da han meddeler overfor hendes forældre, at han ønsker at gifte sig med hende, når hun fylder atten, tror hun, at han føler det samme for hende. Men på sin bryllupsaften overhører hun en samtale, som det ikke var meningen, hun skulle høre. Hendes nybagte mand siger, at han aldrig mere vil elske nogen kvinde – hensigten bag ægteskabet er at få en arving til sit gods. Natalia bliver sønderknust, og hun flygter forvirret og chokeret fra sit nye hjem...

Barbara Cartland (1901-2000) var en engelsk forfatter til romantiske romaner, der er blevet solgt i adskillige millioner eksemplarer. Cartland udgav sin første roman i 1922 og har skrevet i alt 723 bøger, der er blevet oversat til 36 forskellige sprog. På grund af sin effektivitet i sin forfattergerning, er hun nævnt i Guinness rekordbog for flest udgivne bøger i løbet af et enkelt år. Barbara Cartland blev i 1991 hædret af dronning Elizabeth II som Dame Commander of the order of the British Empire til ære for Cartlands sociale og politiske bidrag, foruden sit forfattervirke, i næsten 70 år.
Språk: Danska Kategori: Romance Serie: Den udødelige samling: 241 Översättare: Tove Galten

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2020-05-13
Längd: 5T 2min
ISBN: 9788726387834

Mer info om e-boken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2017-03-29
ISBN: 9788711628393
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis