Provlyssna
Hvis bare du var min - Mhairi McFarlane

Hvis bare du var min

Hvis bare du var min

4,05 482 5 Författare: Mhairi McFarlane Inläsare: Camilla Qvistgaard Dyssel
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Den om Laurie!

Hvis det er så nemt at efterligne kærlighed … hvordan ved du så, hvornår kærligheden er ægte?

Da hendes partner igennem mere end et årti pludselig ender forholdet, er Laurie efterladt rystet – især fordi de arbejder i det samme advokatfirma, og hun skal se ham hver dag. Hendes engang så perfekte liv er i ruiner, og tanken om at date igen i Tinder-æraen er frygtindgydende. Da nyheden om hendes ekskærestes gravide kæreste når hendes ører, er det ikke en mulighed at tage ydmygelsen liggende ned.
Et tilfældigt møde i en defekt elevator med kontorets playboy åbner dog op for nye muligheder.

Jamie Carter tror ikke på kærlighed, men han har brug for en respektabel og stabil kæreste til at imponere cheferne. Laurie vil have en hot ny mand for at give sladdertaskerne noget andet at snakke om.

Det er den perfekte mulighed: en uægte romance på de sociale medier med nogle strategiske iscenesatte billeder og en specifik slutdato planlagt. Da planen er lagt, begynder Laurie og Jamie at fremvise deres nye status som par til deres venners og kollegers overraskelse – og misundelse. Men det viser sig hurtigt, at der er en hårfin grænse mellem at lade, som om man er forelsket, og så rent faktisk falde for sin charmerende, flotte og uægte kæreste …
Språk: Danska Kategori: Romance Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: HarperCollins Nordic
Utgiven: 2020-06-02
Längd: 10T 33min
ISBN: 9788793400818

Mer info om e-boken:

Förlag: HarperCollins Nordic
Utgiven: 2020-06-02
ISBN: 9789150793239
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis