Gaden uden navn - Lotte og Søren Hammer

Gaden uden navn

Författare: Lotte og Søren Hammer
Inläsare: Christian Engell
Format: Finns som ljudbok & Finns som e-bok
Prova Storytel

Gaden uden navn

Författare: Lotte og Søren Hammer
Inläsare: Christian Engell
Format: Finns som ljudbok & Finns som e-bok
7T 31min
Danska
4,25
I KRIG ER DET SVÆRT AT SKELNE VEN FRA FJENDE.

I GADEN UDEN NAVN bor Kassandra i Den Jødiske Ghetto i Warszawa, hvor Peter som SS-officer er ansvarlig for udbygning og vedligeholdelse af ghettomuren. De to unge udvikler et forhold, og de involveres samtidig i en jødisk modstandsgruppe, der smugler medicin ind i ghettoen. Gruppen bliver sprængt, og snart jages Kassan­dra af Gestapo overalt i Warszawa.

GADEN UDEN NAVN er tredje bind i serien VENNER OG FJENDER, der udspilles i årene 1939-45. Vi følger en ung dansk-jødisk kvinde fra København og en ung dansk-tysk mand fra Grænselandet under deres rejse gennem krigens brændpunkter.

Lotte Hammer (f. 1955) og Søren Hammer (f. 1952) har skrevet ti romaner med politimanden Konrad Simonsen som gennemgående figur. Serien er solgt til oversættelse i en lang række lande. Med Venner og fjender skifter duoen spor og kaster sig over den historiske roman i en ny storstilet episk serie, der udspilles under Anden Verdenskrig. Serien er foreløbig planlagt til otte bind.
Mer info om ljudboken:
Utgiven: 2020-06-01
ISBN: 9788793400887
Mer info om e-boken:
Utgiven: 2020-06-03
ISBN: 9789150792867

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis