Provlyssna
Solvaajat - Herjaamisen hävytön historia - Ari Turunen, Petri Laukka

Solvaajat - Herjaamisen hävytön historia

Solvaajat - Herjaamisen hävytön historia

3,86 78 5 Författare: Ari Turunen, Petri Laukka Inläsare: Ari Turunen
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Solvaaminen ja perättömien väitteiden levitys ovat viime vuosina yleistyneet. Ilmiö on kuitenkin yhtä vanha kuin ihminenkin. Julmat sanat ovat aina edeltäneet julmia tekoja ja johtaneet usein katastrofeihin.

Solvaajat valottaa, miten mustamaalaus, alituiset loukkaukset, nöyryytykset ja kaikenlainen panettelu ovat vaikuttaneet ihmisyhteisöjen kehitykseen. Historia osoittaa antiikista alkaen, että tuloksena on ollut mitä kummallisimpia yhteenottoja - joskus jopa sotia.

Kronologisesti etenevän kirjan herkulliset tarinat kertovat historian hurjimmista herjaajista ja pahasuisimmista panettelijoista. Kirjassa pääsevät esiin politiikan, uskonnon, urheilun, kulttuurin ja taiteen kaikista kauheimmat räyhääjät.

Martti Luther, Urho Kekkonen tai vaikkapa Muham- mad Ali, Johnny Rotten, Morrissey ja Gallagherin veljekset tunnetaan saavutuksistaan, mutta heidän välineenään on usein ollut panettelu. Kirjassa hahmotellaan räyhääjän tyypilliset luonteenpiirteet ja kerrotaan, mistä aineksista vihapuhe syntyy.
Språk: Finska Kategori: Historia Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Into Kustannus
Utgiven: 2020-06-01
Längd: 7T 57min
ISBN: 9789523513747

Mer info om e-boken:

Förlag: Into Kustannus
Utgiven: 2020-06-01
ISBN: 9789523513839
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis