Provlyssna
Lev livet modigt - Michelle Hviid

Lev livet modigt

Lev livet modigt

4,47 1029 5 Författare: Michelle Hviid Inläsare: Michelle Hviid
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Michelle Hviid har gennemlevet skilsmissekriser, småbørnskriser, kropskriser, helbredskriser, identitetskriser, singlekriser og flere til. Tøjkriser også. Hun er ekspert i kriser, men også i at rejse sig igen. Og i at danse af lykke og tage store bidder af livet. I at være gavmild og sige sin mening. Højt.

I dag er Michelle på toppen af livet, men sådan var det ikke for få år siden. Så hvordan er hun nået hertil, hvor hun er i dag? Blandt andet ved at blive ved at prøve. Igen og igen. Ved at insistere på at være uforfærdet i livet og altid søge lykken. For hvad er alternativet?

I Lev livet modigt lukker Michelle læseren ind i sine bedste historier fra et modigt levet livs op- og nedture. Det er råt for usødet, morsomt og rørende, og det ender rigtig, rigtig godt.

Lev livet modigt er en solidarisk og uforfærdet bog til alle, der gerne vil smittes med mod og en smule fandenivoldskhed.

HUSK!
Du har kun et liv – og i morgen kan alt være anderledes.
Språk: Danska Kategori: Biografier Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2020-05-03
Längd: 6T 24M
ISBN: 9788770369718

Mer info om e-boken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2020-06-03
ISBN: 9788770369541
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis