Provlyssna
Dominick Arduin - Seikkailijan salaisuus - Sven Pahajoki

Dominick Arduin - Seikkailijan salaisuus

Dominick Arduin - Seikkailijan salaisuus

3,56 18 5 Författare: Sven Pahajoki Inläsare: Kari Mattila
Finns som ljudbok.
Kun pohjoisnaparetkikunnat lähtivät matkaan Venäjältä perjantaina 5. maaliskuuta vuonna 2004, oli mukana myös Dominick Arduin. Seikkailijana hän oli asettanut itselleen erityisen korkean tavoitteen – olla maailman ensimmäinen nainen, joka valloittaisi yksin maantieteellisen pohjoisnavan. Dominick katosi tällä matkalla. Paikannin antoi viimeisen heikon signaalinsa lauantaina 6. maaliskuuta kello 6.36.

Dominick Arduin oli syntynyt Ranskassa, katoamishetkellä hän oli 44-vuotias. Viimeiset 15 vuotta Dominick asui Suomen Lapissa, ja hän oli ottanut itselleen myös Suomen kansalaisuuden. Dominickin elämä on hänen omien kertomustensa pohjalta jo tuttu. Hän kehitti vuosien mittaan oman elämäntarinansa ja kertoi sitä ystävilleen, toimittajille ja lehdistölle. Kukaan ei tarkistanut näiden kertomusten todenperäisyyttä eikä koskaan asettanut niitä kyseenalaiseksi. Tarina kerrottiin yhä uudelleen niin pitkään, että siitä tuli totta.

Toimittaja ja kirjailija Sven Pahajoki on puheenjohtajana yhdistyksessä, joka rahoitti kadonnutta etsineen viimeisen pelastuspartion. Tuloksettomien helikopterilentojen jälkeen Pahajoki matkusti Etelä-Ranskaan, Ylä-Provencen Barcelonnetten kylään, selvittääkseen mystisen katoamisen taustoja. Alppien keskellä, lähes 2000 metrin korkeudessa sijaitseva pieni kunta ja kyläkeskus oli tullut tutuksi Dominickin kertomuksissa hänen syntymäpaikkanaan.

Sven Pahajoki löysi seikkailijan salaisuuden. Dominickin äidin veli Jean-Marie Bourgognon on varma, että Dominick elää edelleen ja palaa vielä keskuuteemme.
Språk: Finska Kategori: Biografier Serie: Tositarinoita elämästä: 6 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lind & Co
Utgiven: 2020-06-29
Längd: 3T 50M
ISBN: 9789178613588
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis