Rotten

3,67 6 5 Författare: Lars-Henrik Olsen
E-bok.
Mange mennesker er bange for rotter. Det er ærgerligt, for rotten er faktisk et spændende dyr. Lars-Henrik Olsen fortæller om rotternes liv på en losseplads og i et hus i en by. Han beskriver rottens udseende og fortæller, hvad den spiser, og hvordan den får unger.

Den danske forfatter Lars-Henrik Olsen (f. 1946) er oprindeligt uddannet cand.scient. i zoologi fra Københavns Universitet, men har sideløbende arbejdet som forfatter. Han fik sin litterære debut i 1976 – det samme år som han blev færdig med sin uddannelse – med bogen "Ulvene". Lars-Henrik Olsen har udover forfattergerningen blandt andet arbejdet på Zoologisk Museum, været redaktør og arbejdet som freelancer med naturfilm for DR. I 1999 valgt Olsen at droppe andre stillinger for at hellige sig jobbet som forfatter samt sin foredragsvirksomhed.
Språk: Danska Kategori: Barn Översättare:

Mer info om e-boken:

Förlag: SAGA Egmont
Utgiven: 2020-05-08
ISBN: 9788726077957
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis