Provlyssna
Velkommen til Flanagans - Åsa Hellberg

Velkommen til Flanagans

Velkommen til Flanagans

4,01 180 5 Författare: Åsa Hellberg Inläsare: Ellen Hillingsø
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
London 1960. På Hotel Flanagans tager man imod gæster fra jetsettet og adelen, og hoteldirektør Linda Lansing er kendt for at holde overdådige fester. Men i virkeligheden trives Linda ikke i rollen som hotelejer. Hun er opvokset i Fjällbacka i Sverige og har arvet Flanagans efter sin engelske far. Selv om hun efterhånden har været i branchen i ti år, er udfordringerne mange, især som kvindelig chef. Dertil kommer, at hendes egne fætre vil gøre alt for at ødelægge hendes succes.

Da Linda står over for ny modgang, må hun gøre op med sig selv, hvor langt hun vil gå for at holde sin fars livsværk på egne hænder. Er hun lykkelig? Er det overhovedet det hele værd?

"Velkommen til Flanagans" er første bog i en ny storslået romantrilogi med masser af drama, intriger og kærlighed.

Åsa Hellberg (f. 1962) bor i Farsta, Stockholm, og har skrevet i alt 13 bøger. Hun er en af Sveriges store bestsellerforfattere, og samlet set har hendes bøger solgt næsten en million eksemplarer. Hun skriver feel-good- og kærlighedsromaner, bl.a. den succesfulde serie om Sonja, der også er udkommet på dansk. "Velkommen til Flanagans" er første bog i en ny trilogi om hotellet Flanagans.
Språk: Danska Kategori: Romaner Översättare: Nete Harsberg, Betty Frank Simonsen

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2020-06-04
Längd: 9T 34M
ISBN: 9788726545203

Mer info om e-boken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2020-05-28
ISBN: 9788711983836
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis