Provlyssna
Måske uskyldig - Alafair Burke

Måske uskyldig

Måske uskyldig

3,63 250 5 Författare: Alafair Burke Inläsare: Karen Abrahamsen
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Bestsellerforfatteren Alafair Burke har skrevet en krimi fuld af newyorker-stemning, stærke kvinder og en snedig mordgåde.

Olivia er en af New Yorks bedste forsvarsadvokater. Hun opdager, at hendes ekskæreste, bestsellerforfatteren Jack, er anklaget for tredobbelt mord. Men Olivia er overbevist om, at han er uskyldig. Spørgsmålet er, hvem der har lagt en fælde for ham – og hvorfor. Olivia beslutter sig for at forsvare Jack. For mange år siden knuste hun nemlig hans hjerte, og nu håber hun at kunne gøre det godt igen. For selvfølgelig har han ikke myrdet nogen. Eller har han?

Alafair Burke skriver ægte newyorker-krimier og har adskillige gange toppet de amerikanske bestsellerlister. Hendes krimier kredser altid om stærke kvinder og udspiller sig midt i Manhattans kaos og charme. Måske uskyldig er en krimi til fans af tv-serier som Suits og The Good Wife og af krimiforfattere som Liza Marklund og Karin Slaughter.
Språk: Danska Kategori: Deckare Översättare: Brian Christensen

Mer info om ljudboken:

Förlag: Gads Forlag
Utgiven: 2020-06-18
Längd: 8T 38M
ISBN: 9788712061410

Mer info om e-boken:

Förlag: Gads Forlag
Utgiven: 2020-06-18
ISBN: 9788712060352
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis