Provlyssna
Mallenin suku - Catherine Cookson

Mallenin suku

Mallenin suku

3,71 21 5 Författare: Catherine Cookson Inläsare: Anna Kiuttu
Ljudbok.
E-bok.
Thomas Mallen on saanut elämänsä aikana useita poikia, joista monet ovat syntyneet avioliiton ulkopuolella. Paha vain, että Mallenin suvussa periytyy erikoinen piirre: valkoinen juova keskellä hiuksia. Paikkakunnalla on huonoenteinen sanonta, jonka mukaan juova tuo epäonnea.

Ei kulu aikaakaan, kun Thomas Mallen ajautuu pahaan rahapulaan ja joutuu myymään talonsa. Talon myymisen myötä hänen elämäänsä astelee kuitenkin uusia ihmisiä – viehättävä opettajatar Anna Brightmore sekä Radletin veljekset, joista toisella on tuttu juova hiuksissaan...

"Mallenin suku" aloittaa Cathrine Cooksonin jännittävän trilogian Mallenin suvusta. Kirjan romanttiset tapahtumat sijoittuvat 1800-luvun Englantiin.

Catherine Cookson (1906–1998) oli englantilainen kirjailija. Hän julkaisi uransa aikana miltei sata romaania. Hänen ensimmäinen romaaninsa, Kate Hannigan, julkaistiin vuonna 1950. Cooksonin romanttisia kirjoja on myyty yli 100 miljoonaa kappaletta. Kirjoja on käännetty yli 20 kielelle.

Cooksonilla itsellään oli työläistausta. Hänen historiallisissa rakkausromaaneissaan ei kuvata ylhäisöä, vaan sankarittarilla on yleensä vaatimaton tausta. Hahmot kuitenkin taistelevat paremman elämän puolesta.
Språk: Finska Kategori: Romance Serie: Mallenin suku: 1 Översättare: Eva Siikarla

Mer info om ljudboken:

Förlag: SAGA Egmont
Utgiven: 2020-06-25
Längd: 11T 47min
ISBN: 9788726333633

Mer info om e-boken:

Förlag: SAGA Egmont
Utgiven: 2020-04-17
ISBN: 9788726325010
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis