Provlyssna
Familien Bridgerton. En uventet forelskelse - Julia Quinn

Familien Bridgerton. En uventet forelskelse

Familien Bridgerton. En uventet forelskelse

4,15 362 5 Författare: Julia Quinn Uppläsare: Tammi Øst, Camilla Lau, Pelle Emil Hebsgaard
Ljudbok.
LONDON, 1814. Den unge greve Anthony Bridgerton er en af de mest eftertragtede ungkarle i byen, men han er også berygtet for sin noget løsslupne livsstil og sin hang til fester og smukke kvinder. Derfor kommer det bag på alle, da han noget uventet beslutter sig for at gifte sig.

Hans udkårnes storesøster, Kate, har imidlertid i sinde at gøre alt, hun kan, for at forhindre forlovelsen - og snart må Anthony sande, at det er Kate og ikke hans udkårne, der fylder hans drømme om natten.

En uventet forelskelse er andet fritstående bind ud af otte i den verdenskendte romantiske serie om Familien Bridgerton.

Den verdenskendte romantiske serie om Familien Bridgerton udkommer nu endelig på dansk. En uventet forelskelse er andet bind ud af otte.

En uventet forelskelse findes også i en lydbogsversion, som er beriget med musik og lydeffekter. Versionen her er uden musik og lydeffekter.

Familien Bridgerton får premiere som tv-serie hos Netflix i 2020.
Språk: Danska Kategori: Romance Översättare: Christa Leve Poulsen

Mer info om ljudboken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2020-06-17
Längd: 11T 21min
ISBN: 9788772381893
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis