Sommer (2) - Sommer uden dig - Jenny Han

Sommer (2) - Sommer uden dig

Författare: Jenny Han
Inläsare: Mathilde Eusebius
Format: Ljudbok & E-bok
Prova Storytel

Sommer (2) - Sommer uden dig

Författare: Jenny Han
Inläsare: Mathilde Eusebius
Format: Ljudbok & E-bok
6T 8min
Danska
3,8
Der var engang, hvor Belly talte dagene, indtil det blev sommer – indtil hun endelig skulle tilbage til Cousins Beach. Tilbage til Susannah og Jeremiah. Tilbage til Conrad. Men ikke i år, ikke efter Susannah blev syg igen, og Conrad stoppede med at være Conrad. Nu er det hele faldet fra hinanden, og det eneste, Bella har at se frem til, er en sommer med fester, hun ikke rigtig gider at deltage i.

Lige indtil Jeremiah ringer og fortæller, at Conrad er forsvundet. Nu ved Belly, hvad hun bliver nødt til at gøre, for at rette op på tingene igen. Og det kan kun ske i sommerhuset, alle tre samlet igen, ligesom de plejede at være.

Hvis denne sommer virkelig er den sidste sommer, så skal det slutte, som det startede – i Cousins Beach.

For Belly er efterår, vinter og forår blot sæsoner, der skal overstås. For efter dem kommer sommer, og sommer indebærer alt det, hun elsker mest: aftensvømning i poolen, lange strandture – og selvfølgelig Fisher-drengene. Så længe hun kan huske, har hun været forelsket i Conrad. Og en skønne sommer ser det ud til, at han også har følelser for hende – men hvad så med Jeremiah?

Som somrene kommer og går, må Belly vælge imellem to brødre, der elsker hende ... og ét hjerte vil uundgåeligt blive knust.

Jenny Han er forfatter til en række populære YA-romaner, der har ligget på bestsellerlisterne længe, heriblandt serien om Lara Jean, som er blevet filmatiseret på Netflix. Hun debuterede som forfatter med den første roman i Sommer-serien, "Den sommer alting ændrede sig", i 2009. Jenny Han bor i Brooklyn, New York.
Översättare: Line Beck Rasmussen
Mer info om ljudboken:
Förlag: CarlsenPuls
Utgiven: 2020-06-18
ISBN: 9788726463477
Mer info om e-boken:
Förlag: Carlsen
Utgiven: 2020-08-13
ISBN: 9788711987933
6T 8min
Danska
3,8
Kategori: Unga vuxna

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis